Modell

2 types: O'riginal & B'riginal

ALLE UNSERE PRODUKTE HABEN WELTWEIT EXKLUSIVRECHTE

Met de HOLOFIRES 70/80/100 heb je de keuze uit 2 TYPES:

Hygge DESIGN & Hygge BASIC

  • Verschillen in gebruiksmogelijkheden
  • Zelfde buitenafmetingen. Andere vuuropening. Detail zie productpagina van de specifieke HOLOFIRES (hologram haarden)

 

> Hygge DESIGN

Volledig Inschuifbare Glasplaat ® 

3-IN-1 gebruiksmogelijkheden

Met zichtbaar glas

1) Full Image: De geprojecteerde vlammen vormen samen met de LED stammen een levensechte vuurbeleving.

Zonder zichtbaar glas (volledig ingeschoven)

2) Gloeiende LED-stammen: de beleving van een uitdovend vuur in een strakke 'open' haard. Enkel de led stammen gloeien, zonder de vlammen. Al dan niet met licht knisperend geluid. Ultra realistisch.

3) Als design product. Na gebruik kun je de glasplaat volledig inschuiven. Het glas is dan niet meer zichtbaar en er is geen reflectie. Je ziet enkel de sobere materialen en strakke details van de binnenafwerking. Als een moderne 'open' houthaard. Net écht, zelfs wanneer de haard niet brandt.

 

> Hygge BASIC

Vaste glasplaat

1 gebruiksmogelijkheid

Met zichtbaar glas

Full Image: De geprojecteerde vlammen vormen samen met de LED stammen een levensechte vuurbeleving.

Wanneer de haard niet brandt blijft het glas met zijn spiegeleffect zichtbaar. Het kan niet worden ingeschoven.

 

 

 

Wat maakt de HOLOFIRES zo speciaal?

SCHOONHEID IN EENVOUD

We streven ernaar de 'puur'heid van een échte moderne open haard weer te geven in een virtuele vuurbeleving. 

Genieten en gezelligheid zonder CO2

 

VOOR ELK MOMENT HET GEPASTE VUUR

-Vlammen: Ultra realistisch d.m.v. eigen ontwikkelde hologram technologie. De projectie van écht opgenomen vlammenbeelden - via een scherm dat zich bovenaan in het toestel bevindt - op een echt aanwezige LED-stammenset resulteert in de weergave van levensechte 3D hologrammen. Hierbij ontstaat geen tv-gevoel! 

Met keuze uit 8 traditionele hout- en langwerpige gasvlammen in diverse hoogtes en kleurintensiteiten, al dan niet met rookpluimen en keuze uit verschillende gloedstanden en regelbaar knettergeluid. Voor elke sfeer hét ideaal vlambeeld.

-Gloeiende stammen: Anders dan bij de concurrentie wordt de gloed niet geprojecteerd op de stammenset en verschijnt deze niet via led's onderaan in de bodemplaat. Integendeel, wij streven ernaar zelfs de gloed perfect na te bootsen, en dit in al zijn details. Een speciaal geprogrammeerd LED-systeem wordt geplaatst IN de stammen, waarmee we de verschillende kleuren en beweging van echt gloeiende stammen nabootsen, en dit in verschillende gloedstanden.  Dit high-tech LED-systeem zorgt voor een natuurlijke en levensechte weergave van de gloed.

-Glasplaat: De vlammen worden geprojecteerd op een half-doorlaatbare glasplaat. De speciaal gekozen glascoating zorgt voor een perfecte weergave mbt kleur en resolutie waardoor het haardvuur als écht wordt ervaren. 

-Architecturale hologram haard. Sober en compact, het gebruik van eenvoudige materialen en de strakke afwerking zorgt ervoor dat de haard minimalistisch kan worden ingebouwd, ook zonder zichtbare randen. Tevens zijn alle onderdelen bereikbaar vanaf de zichtbare haardopening. Geen demontage achteraf.

De designer heeft alle vrijheid in ontwerp en materiaalkeuze, er komt geen warmte uit de haard zelf. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in aanvullend MAATWERK, afwerkingskaders en concepten. 

 

IT'S ALL IN THE DETAILS

 

Optioneel

> FLexibele binnenafwerking. Naargelang de sfeer van het interieur kan de binnenafwerking van de haard gekozen worden. Standaard bieden we zowel verticaal als horizontaal geribde panelen aan. Daarnaast maken we gepersonaliseerde binnenafwerkingen, passend in het totaal interieurconcept. Hiervoor gebruiken we de kleuren en/of materialen van het interieur. 

> Decoratief vonkenscherm als visuele optimalisatie 

> Echt verkoolde houtblokjes en assen.  Onze stammen hebben dezelfde kleur en structuur van écht gebrand hout. Hierdoor kan de bodemplaat naar persoonlijke wens gedecoreerd worden met verkoolde houtresten. 

> Sfeerverwarmingselement: plintverwarmer of infrarood paneel gemonteerd in maatwerk afwerkingskader

 

--> bekijk alle OPTIES hier

 

Afwerkingskaders

High-end afwerkingskaders en concepten in staal, standaard en op maat

Staalafwerking: poederlak, blauw gewalst, cortenstaal, brons...

Standaard afwerkingskader in massief staal (dikte 10mm) verkrijgbaar op elk toestel in ons gamma. 

Afwerkingskaders en concepten kunnen volledig worden geproduceerd op basis van het ontwerp van de klant of interieurontwerper. Deze unieke stukken worden door onze vakmannen gemaakt in het atelier. Dit ambacht geeft de producten een unieke aantrekkingskracht die niet door automatische machines kan worden gerealiseerd.

 

--> bekijk alle AFWERKINGSKADERS hier

 


Zurück zur Produktübersicht

Möchten Sie über unsere neuen virtuellen Kamine informiert werden? Melden Sie sich hier an und erhalten Sie unseren Newsletter.