Holofires by hyggeflames werd opgericht in 2016 door de familie De Smecht. De collectie omvat uitsluitend hologram haarden en staalkaders op maat waarmee jij je persoonlijke plek kan creëren om ongestoord te genieten en waarbij jouw welzijn samengaat met een betere wereld.  'Genieten en gezelligheid zonder CO2'. 
Gedurende meer dan 7 jaar hebben we met passie gewerkt aan het verfijnen van élk klein detail. Daarom hechten wij veel belang aan een hoge kwaliteit en produceren we lokaal, ambachtelijk en op kleine schaal in België. Het is dan ook geen verrassing dat onze producten geliefd zijn over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Holofires is gevestigd in Menen, Belgie.

 

 

 

Onze missie                                                            

Wat ons echt onderscheidt is het idee van 'cosiness for the future': nestwarmte in een omgeving waar niets jou stoort, terwijl jij op geen enkele manier de wereld stoort.  'Genieten en gezelligheid zonder CO2'.
 
Lees meer -->

 

 

 

Geschiedenis

The N°1 holofire

Pionier. Als toonaangevende Belgische fabrikant van maatwerk haarden werden we al vroeg geconfronteerd met de belasting van het milieu. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een gezond alternatief: een zo realistisch mogelijk haardvuur,  zonder fossiele brandstoffen en zonder uitstoot. Een haard voor de toekomst. 
 
Lees meer -->

 

 

 

Het Team

Wij maken geen gewone elektrische haarden, wij maken exclusieve hologramhaarden aangepast aan jouw interieur & goed voor het milieu. Genieten en gezelligheid zonder CO. Dit is ons motto en een ongelofelijke motivator.
 

Samen maken we de wereld mooier!

 

 

 

 

Möchten Sie über unsere neuen virtuellen Kamine informiert werden? Melden Sie sich hier an und erhalten Sie unseren Newsletter.