Onze missie

 

 

 
Wat ons echt onderscheidt is het idee van 'cosiness for the future': nestwarmte in een omgeving waar niets jou stoort, terwijl jij op geen enkele manier de wereld stoort.  'Genieten en gezelligheid zonder CO2'.

 

 

 

 
 
EXPERT

 

We zijn innovatief
Holofires is niet zomaar een hologram haard. Als pionier in hologram technologie & met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van traditionele haarden op maat hebben we de expertise om een elektrische haard te ontwikkelen met een sobere look, een ongeëvenaarde realistische vuurbeleving en een onberispelijke kwaliteit. 
 

 

 

 
ESTHETISCH
 
 
 
We bieden hologramhaarden aan op maat
Wil je een Holofire die perfect past bij jouw interieur? Dat kan! Bij Holofires pakken wij het graag iets anders aan. Elke Holofire wordt zorgvuldig ontworpen naar jouw wens. Om een product echt duurzaam te maken moet het ook mooi zijn. Het nodigt uit om volop te genieten en het leven echt mooi te maken.

 

 

 ECO
 

 

We zijn duurzaam
De haard met respect voor het welzijn van de generatie van morgen. Via onze eco-designhuis creëren we duurzame hologramhaarden die tijdloos zijn en lang meegaan. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken, van onze milievriendelijke haarden tot duurzame productie processen en lokale fabricage.

 

 

 

 
MAKKELIJK & VEILIG
 
 
Eenvoudig en compact, een Holofire kan overal geïmplementeerd worden en in elke fase van het proces. Het enige wat je nodig hebt, is een gewoon stopcontact. De haarden zijn al voorgemonteerd en eenvoudig te installeren, en bovenal veilig. Ze produceren geen echte vlammen, waardoor er geen gevaar is voor kinderen en huisdieren. Bovendien zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. Met een afstandsbediening kun je de vuurbeleving precies naar jouw wensen aanpassen.

 

 

 
 

 

 

In onze digitale wereld hebben steeds meer mensen nood aan echt contact, weg van de druk(te) van mails en voicemails. Een plek die een 'warm' gevoel biedt, een kans om tot rust te komen, en het te hebben over wat er echt toe doet met mensen die er voor jou echt toe doen.

 
 
 

 

 

 

 

 

Möchten Sie über unsere neuen virtuellen Kamine informiert werden? Melden Sie sich hier an und erhalten Sie unseren Newsletter.