Gepersonaliseerd

.

Creër de sfeer naar jouw wensen, aangepast aan jouw interieur

 

 

 

STANDAARD FEATURES

* 8  V L A M M E N B E E L D E N

De projectie van vlammen vanaf het bovenscherm op de LED-stammenset resulteert in een levensechte 3D vuurbeleving, tot 180°! Waar u ook staat, zit of loopt, de beeldkwaliteit is constant. Geen tv-gevoel, geen vlammen in één lijn. De vlammen zijn eigen ontwikkelde 3D video's van échte hout- en modern gasvlammen dansend rondom de stammen net als bij een écht vuur. 

>Keuze uit 8 levensechte hout- en moderne gasvlammen.  Van een zacht tot een hevig brandend haardvuur met verschil in hoogte snelheid, kleur en intensiteit (diep oranje, bruinachtig, geel...), weergave van gloed...

Bekijk hier onze video's

 

 

 

* L E D S T A M M E N

Vervaardigd in zeer kleine hoeveelheden en handgemaakt, elke stammenset is een unieke creatie.  In tegenstelling tot anderen komt de gloed uit de stammen zoals bij een écht brandend houtvuur, al dan niet met reflectie tegen de achterwand. De gloed wordt niet geprojecteerd maar komt zeer natuurlijk uit de stammen.

>Om de natuurlijke gloed IN de stammen weer te geven wordt gebruik gemaakt van een dynamische micro LED verlichting, gesynchroniseerd met het vlammenspel.

>Bij het O'riginal model kan men het uitdovend haardvuur ook apart beleven. Enkel de gloeiende stammen, zonder de vlammen.  

 

FOTO 4 :  OPTIE stammenset aangevuld met échte assen en kooltjes 

 

* K N E T T E R G E L U I D

Zeer natuurlijk knettergeluid, geen valse metaalklanken.  Regelbaar on/off.

 

* O P E N  H A A R D,
 
De haard is open, en niet gesloten. Er is geen afsluitende ruit vooraan.
Voor de weergave van de beelden bevindt zich binnenin de haard een schuine projectie glasplaat, ingebouwd op 45° en inschuifbaar bij het model ORIGINAL, zie hieronder

OPTIES

 
* T Y P E  O'RIGINAL of B'RIGINAL
 
We bieden 2 types Hologramhaarden aan, elk met verschillende gebruiksmogelijkheden.
Ontdek de verschillen hieronder:

 

>O'RIGINAL®
'Inschuifbare' projectieglasplaat
PATENT
De projectieglasplaat zorgt voor de creatie van de holo vlammen.  Het glas is schuin ingebouwd op 45° en half doorlaatbaar. De vlammenbeelden worden er vanaf het bovenscherm op geprojecteerd en erachter zie je de stammenset liggen op de bodemplaat.  Als je voor de haard staat zie je de vlammen en de LED-stammen als één 3D vuurbeeld dat als echt wordt ervaren.
Ideaal in ruimtes met  v e e l  daglicht
De perfecte look voor élk moment
 
3-IN-1 gebruiksmogelijkheden:
 
 
-> Met zichtbaar projectieglas
VuurbelevingFOTO 1. De geprojecteerde vlammen op de LED-stammen vormen een realistische vuurbeleving, nét echt.

 

-> Zonder zichtbaar projectieglas
Enkel gloeiende stammen:  FOTO 2. de beleving van een uitdovend vuur als in een échte moderne 'open' haard: gloeiende stammen, zonder de vlammen. Met of zonder knettergeluid.
 
Als designproduct. FOTO 3. Na gebruik kun je de schuine projectieglasplaat volledig inschuiven. Het glas is dan niet meer zichtbaar en er is geen reflectie. Je ziet enkel de sobere binnenafwerking. Als een echte moderne 'open ' houthaard. Net echt, ook als het vuur niet brandt.

 

 
>B'RIGINAL®
'Vaste' projectie glasplaat

De projectieglasplaat zorgt voor de creatie van de holo vlammen.  Het glas is schuin ingebouwd op 45° en half doorlaatbaar. De vlammenbeelden worden er vanaf het bovenscherm op geprojecteerd en erachter zie je de stammenset liggen op de bodemplaat.  Als je voor de haard staat zie je de vlammen en de LED-stammen als één 3D vuurbeeld dat als echt wordt ervaren.

Ideaal in ruimtes met  w e i n i g  daglicht
 
 
-> Altijd met zichtbaar projectieglas
Na gebruik kan het glas niet worden ingeschoven. Het projectieglas is semi-transparant waardoor een spiegeleffect optreedt wanneer geen vlambeelden zichtbaar zijn.
 

 

 

* B I N N E N A F W E R K I N G

Met Holofires bieden we een flexibele binnenafwerking aan. Er kan gekozen worden uit het standaard aanbod, maar ook kan dit volledig gepersonaliseerd worden in het door jouw gewenste kleur/ materiaal.

FOTO'S: WAND IN GERIBDE PANELEN /  WAND IN KERAMIEK TERRACOTTA LOOK / EXTRA VERKOOLDE HOUTBLOKJES ROND STAMMENSET / GRILL 

Grill: toepassing O'riginal, decoratief dichten van de smalle opening tussen de glasrand en de bodemplaat, verwijderbaar, zie foto's boven

 

 

* W A R M T E

Sfeerverwarming

Hygge Flames HOLOFIRES zijn 100% electronica haarden waarvan de componenten zich niet in de buurt van warmte mogen bevinden.  Voor het behoud van het esthetisch aspect en de kwaliteit van de gebruikte componenten bieden wij de keuze tussen een apart verwarmingselement aan die kan geïntegreerd worden in het 'concept' van de haard. Deze hebben niet als bedoeling de woning te verwarmen, maar geven enkel het gevoel van warmte van zeer dichtbij. 

FOTO'S: INFRAROOD VERWARMINGSPANEEL / PLINTVERWARMER 

Het infrarood verwarmingspaneel verwerken we in een staalkader op maat

 

 

 

 

 

Advies nodig bij het vinden

van de perfecte Holofire

voor jouw stijl & interieur?

 
 
Praat vandaag nog met ons over jouw project.
Wij maken de zoektocht naar jouw nieuwe hologramhaard makkelijk. Samen met jouw persoonlijke Holofire Specialist ontwerpen, selecteren en plannen we jouw nieuwe hologram haard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vous souhaitez rester informé de nos nouveaux foyers virtuels ?  Inscrivez-vous ici et recevez notre newsletter.