Grenzen en Overwegingen

De Realiteit Achter Holografische Haarden

 

 

 

Holografische Technologie:  Beperkingen & Oplossingen

 

 

Welkom bij HOLOFIRES by Hyggeflames, waar we de waarheid achter holografische haarden onthullen. Terwijl deze innovatieve technologieën een sfeervolle vuurervaring bieden, zijn er enkele beperkingen en overwegingen die je moet kennen voordat je investeert. Laten we dieper ingaan op de problemen die je kunt tegenkomen bij het gebruik van holografische haarden zoals de invloed van lichtinval, de uitdagingen bij grotere afmetingen, hoek- en 3-zijdige haarden, en hoe we streven naar oplossingen om een optimale kijkervaring te bieden, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

 

Leer meer over onze aanpak en ontdek waarom HOLOFIRES een verstandige keuze zijn voor jouw ruimte.

Hieronder vind je een overzicht van belangrijke beperkingen en overwegingen met betrekking tot holografische haarden, om je te helpen een weloverwogen keuze te maken.

 

 

 

Welke Factoren Beïnvloeden de Kwaliteit van de Holografische Vuurbeleving?

 

 

Negatieve invloeden:
 
1. SLECHT ZICHT OP DE VLAMMEN

Onder invloed van daglicht vertonen holografische beelden een afname van helderheid en scherpte. Deze problemen worden versterkt bij haarden met een grotere vuuropening en bij hoek- en 3-zijdige haarden, waar meer omgevingslicht de ruimte binnenkomt en de holografische projectie kan verstoren. De beoogde sfeer en esthetiek wordt aangetast door den vermindering van de kleurweergave en de algehele indruk van de vuurillusie.

 

 

2. SPIEGELING 

Bij daglicht zijn holografische haarden vatbaar voor spiegelingen.  In ruimtes met veel omgevingslicht kunnen aanzienlijke spiegelingen ontstaan, welke de algehele indruk van de holografische vuurillusie verstoort, waardoor de beoogde sfeer en esthetiek van de haard worden aangetast.

 

3. GEEN VLAMMEN ZICHTBAAR VANAF HOEK 
Bij hoek- en 3-zijdige haarden zijn de vlammen NIET zichtbaar vanaf de hoek
Alleen de schuine glasrand van het projectieglas is zichtbaar vanaf de hoek

 

 

 

 
 
Hoe kan de Goede Beeldkwaliteit worden Behouden ?

 

 
 
1. VUUROPENING MAX. 100CM

Uit metingen blijkt dat de helderheid en scherpte van de holografische beelden afneemt naarmate er meer lichtinval is.  Daarom wordt voor een optimale kleurweergave een holografische haard met vuuropening van max. 100 cm aanbevolen, wat overeenkomt met de afmeting van onze grootste haard.

 
 
 
2. DONKERE HAARDBOXEN

Door gebruik te maken van donkere haardboxen minimaliseren we de verstoring van omgevingslicht, waardoor de holografische projectie helder en scherp blijft, en de kleurweergave optimaal is en de beeldkwaliteit maximaal.

 

 

3. INSCHUIFBARE RUIT

 

 

 
HOLOFIRES' OPLOSSINGEN :
 

 

 

Beauty is our philosophy

 

 

Ons streven naar perfectie omvat ook het behoud van een goede beeldkwaliteit, zelfs onder invloed van lichtinval. Daarom bieden we oplossingen zoals donkere haardboxen aan.

  • Ongehinderd zicht op vlammen: Om te allen tijde een ongehinderd zicht op de vlammen te garanderen, streven wij ernaar de haardbox zo donker mogelijk te houden.
  • Esthetiek: De kaderafwerking geeft een afgewerkte uitstraling aan de haard, waardoor deze naadloos past bij het interieur van uw ruimte.
  • Veelzijdigheid: Door te kiezen voor een standaard haard met kaderafwerking, bieden we een veelzijdige optie die geschikt is voor diverse ruimtes en interieurstijlen.
 
  

 

 

 

Standaard Haard met Staalkader (op maat)

 

 

GROTERE AFMETINGEN

 

 
HOEKHAARDEN

 

 

3-ZIJDIGE HAARDEN
 

 

 

 

Inschuifbaar Ruitsysteem

PATENT

voor een esthetische look
 

 

 

 

Benieuwd naar wat ons UNIEK maakt ?
 
Lees meer hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 

 

 

 

Möchten Sie über unsere neuen virtuellen Kamine informiert werden? Melden Sie sich hier an und erhalten Sie unseren Newsletter.