"Wir stellen keine gewöhnlichen elektrischen Kamine her, Wir stellen exklusive Hologramm kamine her angepasst an Ihr Interieur und gut für die Umwelt."

 

 

 

Holofires by hyggeflames werd opgericht in 2016 door de Vlaamse familie De Smecht. De collectie omvat uitsluitend hologram haarden en staalkaders op maat waarmee jij je persoonlijke plek kan creëren om ongestoord te genieten en waarbij jouw welzijn samengaat met een betere wereld. 
 
Gedurende meer dan 7 jaar hebben we met passie gewerkt aan de verfijnde uitwerking van élk detail. Daarom hechten wij veel belang aan een hoge kwaliteit en produceren we lokaal, ambachtelijk en op kleine schaal in BelgiëHet is dan ook geen verrassing dat onze producten geliefd zijn over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Holofires is gevestigd in Menen, Belgie.

 

 
 
 

Geschiedenis

The N°1 Holofire
Pionier. Als toonaangevende Belgische fabrikant van maatwerk haarden werden we al vroeg geconfronteerd met de belasting van het milieu. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een gezond alternatief: een zo realistisch mogelijk haardvuur,  zonder fossiele brandstoffen en zonder uitstoot. Een haard voor de toekomst. 
 
Lees meer -->
 

Ons motto

Genieten en gezelligheid zonder CO2
Dit is onze ongelofelijke motivator!
 
Samen maken we de wereld mooier.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Möchten Sie über unsere neuen virtuellen Kamine informiert werden? Melden Sie sich hier an und erhalten Sie unseren Newsletter.