Directly with a Hologram Expert 

 

 

 
 

At Holofires, we do things a little differently. With us, you can fully customize your holographic fireplace & high-end finishing steel frame. We work closely with you throughout the entire process. You won't find us with a traditional fireplace builder. Our fireplaces are pre-assembled and easy to install. In addition, you can always rely on our customer service. 

 

 

 

 

Ben je interieurarchitect, interieurbouwer of projectinrichter? Als fabrikant werken wij rechtstreeks met jou samen We denken graag met je mee. 

Meer info hier

 

 

Ben je particulier, wens je jouw oude haard te vervangen door een hologramhaard? Neem dan kontakt op met onze exclusieve verdeler en expert in traditionele haarden.

Meer info hier

  

 

    
 

Kom binnen in de wereld van Holofires  

 
 
 

 

ppt-inkom-z-logo-1.jpg
img2742.jpg
flokeramiekhygge-showroom-zetel-oma-1.jpg
flokeramiekneeshowroom-2.jpg
img2747.jpg
dnk-img0945zonder-tekst.jpg
flokeramiekhygge-groene-wand.jpg
dnk-img0944b-2.jpg
gebouw-hygge-3.jpg
 
Belevingsshowroom
 

Breng een bezoek aan onze inspiratieshowroom in de hoofdzetel te Menen, België  en ervaar zelf Holofires' unieke vuurbeleving! 

Stap binnen in de wereld van Holofires waar het creëren van jouw hologrammhaard een echte beleving wordt.  Maak kennis met ons uitgebreid aanbod hologramhaarden en high-end staalkaders op maat. Onze hologram specialisten stellen jou centraal bij het kiezen van de juiste hologramhaard en loodsen je doorheen de verschillende stijlen en sferen.

 

 

 
Persoonlijke Service
 

Al meer dan 30 jaar creëren wij droomhaarden op maat voor onze klanten. Bij Holofires mikken we in elke fase op genieten en begeleiden wij jou met persoonlijk advies tijdens de hele tocht, van prille beginfase tot de levering. Samen met onze Holofire Expert zoeken we naar jouw persoonlijke verwachting rond elektrische vuurbeleving. 

 

 

 

Beslissen
 

Wij zijn open en transparant. Breng je haardproject met je mee en krijg direct bij het eerste gesprek een helder beeld van de sfeer die onze Holofires kunnen creëren in jouw haardproject. Ontdek de verschillende opties voor stalen afwerkingskaders en laat je inspireren. Wij zijn eerlijk in de mogelijkheden en de beperkingen van elke keuze en streven samen met jou naar de beste oplossing. 

 

 

 

Creëren
 
Jouw droom krijgt vorm:

De ontwerptekeningen van haard en staalkader worden omgezet in productietekening. De dienst werkvoorbereiding bestelt alle onderdelen. Onze vakmannen maken alle onderdelen in onze eigen ateliers. We verzorgen er de fijnste afwerking voor jouw haard.

 

 

 

Leveren
 

Binnen de afgesproken termijn leveren we jouw toestel zodat je binnenkort kunt genieten van jouw nieuwe Holofire.

 

 

 

 
 

Wat kun je van ons verwachten? 

 

 

Belgisch Design
 
Maatwerk is onze specialiteit. Verleg je creatieve grenzen met onze op maat gemaakte kaders en concepten.  Onze ervaren vaklui brengen de visie van de ontwerper tot leven in een uniek haardconcept. Onze Holofires zijn decoratieve haarden perfect geschikt voor geïsoleerde woningen, appartementen, hospitality projecten, moderne kantoorinrichtingen...

Laat je inspireren in onze galerij

 
Kwaliteit & Vakmanschap
 
De Architecturale hologramhaarden Holofires bieden een ongeëvenaarde authenticiteit en eenvoud, waardoor ze een exclusieve sfeer creëren in verfijnde interieurs. De haarden worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd in onze Belgische ateliers, waar kwaliteit en vakmanschap centraal staan. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en electronica. Veel van de onderdelen worden ambachtelijk vervaardigd, waardoor Holofires geen massaproduct is maar een uniek kunstwerk.

Integriteit & Eén team
"Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championchips." M.Jordan (°1963)
Wij staan voor transparantie en openheid. Je kunt op ons rekenen als een betrouwbare partner. We garanderen onze service en volgen jouw wensen nauwkeurig op. Allemaal samen zetten we ons in om onze klanten de haard van hun dromen te bezorgen. Holofires heeft het tot zijn missie gemaakt om zowel voor klanten als zijn medewerkers een thuisgevoel te creëren.

 

 

 

 

 

Do you wish to stay informed of our new virtual fireplaces? Subscribe here and receive our newsletter.